Суд у США оштрафував Deutsche Bank на $150 мільйонів

Суд у США оштрафував Deutsche Bank на $150 мільйонів

Укрінформ
Суд у США зобов'язав найбільший німецький Deutsche Bank сплатити штраф у розмірі 150 мільйонів доларів через маніпуляції з міжбанківськими ставками.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

«Суд штату Коннектикут постановив у вівторок, 28 березня, що компанія Deutsche Bank Group Service, чия штаб-квартира знаходиться у Лондоні, зобов'язана виплатити 150 мільйонів доларів штрафу за маніпуляції з процентними ставками», - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що у квітні 2015 року дочірнє підприємство найбільшого німецького банку вже погодилося з присудженим штрафом у зв'язку з неправомірними діями за так званим LIBOR (London Interbank Offered Rate, ставках за короткостроковими міжбанківськими депозитами). Штраф, накладений на Deutsche Bank, склав тоді рекордну суму в 2,5 мільярда доларів.

Про маніпуляції з LIBOR і EURIBOR (європейськими міжбанківськими ставками пропозиції) стало відомо у 2012 році. У зв'язку з подібними порушеннями до великих штрафів на території США і Великої Британії був засуджений ряд великих банків - крім Deutsche Bank, це торкнулося також банків Barclays, Rabobank та інших.

Раніше повідомлялося, що Deutsche Bank оштрафований у США на 425 мільйонів доларів за "дзеркальні" угоди з РФ. Ще один великий штраф - близько 200 мільйонів доларів - може бути накладено Великою Британією.

Минулий рік Deutsche Bank завершив зі збитком у розмірі 1,4 мільярдів євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-