Туреччина заморозила гроші Пхеньяна

Туреччина заморозила гроші Пхеньяна

Укрінформ
Уряд Туреччини ухвалив рішення про заморожування в країні фінансових коштів та інших активів, а також джерела доходів фізичних і юридичних осіб Північної Кореї, які внесені в список санкцій Радбезу ООН у зв'язку з розробкою зброї масового ураження і ракетних програм.

Текст рішення Кабміну Туреччини опублікований в офіційному віснику уряду - Resmi Gazete, повідомляє Anadolu.

"Кабмін Туреччини ухвалив відповідне рішення у рамках резолюцій Радбезу ООН за №№ 1718, 1874, 2087, 2094, 2270 і 2321 і на підставі звернення турецького МЗС від дев'ятого січня 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що буде вжито необхідних заходів для припинення в'їзду до Туреччини або використання території країни в транзитних цілях особами, які підпадають під відповідні санкції Радбезу ООН.

Як відомо, Північна Корея в неділю, 19 березня, провела випробування новітнього ракетного двигуна.

Раніше КНДР зробила запуск чотирьох ракет у напрямку Японського моря. За даними Токіо, мінімум три з них потрапили в 200-мильну зону, що перебуває під контролем Японії.

У Пхеньяні заявили, що провели ракетні випробування як "тренування" на випадок атаки з боку збройних сил США. Потенційною метою ракет були американські військові бази в Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-