ФБР має підтвердження про зв'язок команди Трампа та оперативників з РФ

ФБР має підтвердження про зв'язок команди Трампа та оперативників з РФ

Укрінформ
Федеральне бюро розслідувань отримало інформацію, яка свідчить, що соратники президента Трампа могли працювати з російськими оперативниками в процесі оприлюднення інформації, яка зашкодила президентській кампанії Гілларі Клінтон.

Про це повідомив у середу центральний американський телеканал СNN із посиланням на джерела в адміністрації.

"Наразі ФБР вивчає цю інформацію, яка включає дані розвідки, інформацію про подорожі, ведення справ, записи телефонних розмов та звіти про особисті зустрічі", - повідомили джерела.

Ця інформація посилює підозри контррозвідки ФБР, що координація між командою Трампа і російськими оперативниками все ж мала місце. При цьому, джерела попередили, що це поки не остаточні висновки, бо розслідування продовжується.

Водночас Білий дім відмовився від офіційних коментарів. Так само у ФБР на офіційному рівні теж ситуацію не коментують, йдеться в матеріалі.

"Бюро вже веде слідство щодо чотирьох колишніх представниках близького оточення Трампа з часів його президентської кампанії - Майкла Флінна, Пола Манафорта, Роджера Стоуна і Картера Пейджа", - нагадує телеканал.

Передусім розслідується їхній зв'язок з представниками російської влади. Всі четверо заперечують незаконні контакти.

За інформацією джерел, однією з перешкод розслідування є те, що контакти оточення Трампа з росіянами припинилися в останні місяці, як тільки питання набуло політичного розголосу. Деякі російські чиновники також змінили свої методи зв'язку, що також ускладнило спостереження, йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-