Шварцнеггер відповів Трампу на його хизування рейтингами

Шварцнеггер відповів Трампу на його хизування рейтингами

Укрінформ
Відомий кіноактор і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварцнеггер відповів Дональду Трампу на його хизування щодо рейтингів після перемоги на президентських виборах.

Кінозірка розмістив відеозвернення у вівторок на власній твітер-сторінці, передає Укрінформ.

"Що, Дональде, ось і рейтинги, й тебе засмоктало. Вау, тепер ти в межах 30-ти відсотків!"- зауважив Шварценеггер, використовуючи "мову" твітів самого Трампа.

Кіноактор, очевидно, апелював до останніх рейтингів, оприлюднених компанією Gallup, де підтримку нинішньому главі Білого дому на його посту висловили лише 37%.

"Чого ж ти очікував, коли скасовував програми післяшкільної освіти для дітей та забрав годувальні на колесах у бідних людей? Це зовсім не те, що ти називаєш "Зробимо Америку великою знову". Хто надає тобі такі поради?", - поставив риторичне запитання Шварценеггер.

Нагадаємо, на початку січня Дональд Трамп похизувався перед кінозіркою своєю перемогою на виборах.

"Вау, опубліковані рейтинги, й Арнольд Шварценеггер вщент розбитий Дональдом Джоном Трампом, справжньою "машиною рейтингів". І він – зірка кіно. Ми порівнюємо перший сезон з 14-м. А тепер порівняйте його перший сезон з моїм. Але це зовсім не важливо. Адже він підтримував Гілларі і Кейсіка", - писав тоді Трамп у серії твітерів.

Арнольд Шварценеггер замінив Дональда Трампа в телешоу "Кандидат" ("Celebrity Apprentice" – в оригіналі) на телеканалі NBC, звідки Трампа попросили піти через скандальні заяви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-