Болгарія закликає об'єднатися в боротьбі проти екстремізму і популізму

Болгарія закликає об'єднатися в боротьбі проти екстремізму і популізму

Укрінформ
Віце-президент Болгарії Іліяна Йотова вважає, що екстремізм і популізм перетворилися в нове лихо, що загрожує всьому людству.

Про це вона заявила на міжнародній конференції «Правова держава, права і безпека людей в епоху нестабільності», яка триває у Софії, повідомляє власний кореспондент агентства.

«Нам всім необхідно знайти протиотруту навколишнього нас песимізму, а також погроз, які виходять від популістів і екстремістів. Екстремізм перетворився в нове лихо, яке загрожує всьому людству», - переконана віце-президент.

Йотова закликала держави до єдності, щоб разом дати категоричний і колективний відсіч популістам і екстремістам, котрі "розв'язали справжню війну за душі людей і, насамперед, за душі молодого покоління".

«Ми стали свідками безпрецедентної хвилі мігрантів та біженців, свідками популістських і екстремістських рухів, терористичних загроз. У цьому зв'язку, головною проблемою сучасності, на мій погляд, є питання об'єднання всіх здорових сил, щоб протистояти новим викликам, що стоять перед людством», - підсумувала віце-президент Болгарії.

Конференція була організована болгарським філією Французького інституту спільно з міністерством закордонних справ Болгарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-