Трамп продовжує вважати, що Обама його

Трамп продовжує вважати, що Обама його "прослуховував" – Білий дім

Укрінформ
Попри однозначні свідчення директора ФБР, який також озвучив і позицію Міністерства юстиції, щодо відсутності доказів про нібито розпорядження Барака Обами прослуховувати Trump Tower, Дональд Трамп не готовий відмовитися від своїх звинувачень.

З такою заявою виступив у понеділок під час брифінгу в Вашингтоні речник Білого дому Шон Спайсер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми лише розпочали слухання. Це все ще перебуває в процесі. І потім, як зазначив конгресмен Нунс (голова Комітету з питань розвідки Палати представників – ред.), це лише перші з цілої серії слухань", - наголосив офіційний представник адміністрації.

Незважаючи на свідчення директора ФБР Джеймса Комі в понеділок, речник Трампа заявив, що "нічого не змінилося". У цьому зв'язку він зазначив, що "проводити розслідування та мати докази – це різні речі".

Як повідомлялося, ще минулого тижня Шон Спайсер наголошував, що існує великий обсяг інформації на підтвердження звинувачень Трампа на адресу Обами, а також, що Мін'юст досі не висловив свою позицію стосовно розслідування.

Натомість у понеділок директор Комі чітко заявив, що ні ФБР, ні Міністерство юстиції не отримали під час слідства жодних даних, які би вказували на це.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-