В Air France  другий день триває страйк стюардес: частину рейсів відмінили

В Air France другий день триває страйк стюардес: частину рейсів відмінили

Укрінформ
В авіакомпанії Air France триває другий день страйк бортпровідників. У неділю, 19 березня, до акції приєдналися близько 38% стюардів і стюардес компанії, проте авіаперевізник запевняє, що на розкладі польотів це практично не позначилося, і обіцяє відмінити не більше 10% рейсів.

Про це повідомляє RFI.

“Далекі рейси будуть виконані у повному обсязі і за розкладом. Середньомагістральних рейсів планується відмінити не більше 10%. Також планується здійснити 85% домашніх рейсів", - запевнили в Air France.

Проте компанія також не виключає затримок та відміну "в останню хвилину". Окрім цього, на деяких рейсах може бути скорочена кількість пасажирів.

Повідомляється, що страйк триватиме і в понеділок, проте на третій день кількість страйкуючих повинна скоротитися до 30%, запевняють в авіакомпанії.

Страйк бортпровідників Air France розпочався за закликом п'яти найбільших профспілок авіакомпанії, в якій працює 13,5 тисячі співробітників. Співробітники протестують проти нового трудового договору, а також планів керівництва створити нову філію - малобюджетну авіакомпанію Boost.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-