У берлінському аеропорту через перцевий газ постраждали 15 людей

У берлінському аеропорту через перцевий газ постраждали 15 людей

Укрінформ
Неправильне поводження співробітника безпеки берлінського аеропорту Тегель з газовим балончиком призвело до того, що постраждали 15 осіб.

Про інцидент повідомляє n-tv. 

«Через те, що працівник служби безпеки в аеропорту Берлін-Тегель неправильно утилізував балончик з перцевим газом одного з пасажирів в суботу там довелося провести великомасштабну поліцейську акцію. У загальній складності 15 осіб отримали легкі ураження, більшість з них - співробітники федеральної поліції», - йдеться в репортажі.

На контролі безпеки пасажир пред'явив балончик, який співробітник, замість того, щоб правильно утилізувати, просто кинув у бак для сміття, де стався витік газу. Для ліквідації наслідків довелося задіяти берлінську поліцію, представників федеральної поліції та пожежників.

Двох людей довелося госпіталізувати. Іншим 13 була надана амбулаторна допомога. З 15 постраждалих 12 – співробітники служби безпеки аеропорту.

Працівник, який допустив помилку, перебуває під слідством за звинуваченням у ненавмисному нанесенні легких тілесних ушкоджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-