Представники великого бізнесу ФРН розповіли Трампу, як їм працюється у Штатах

Представники великого бізнесу ФРН розповіли Трампу, як їм працюється у Штатах

Укрінформ
У Білому домі відбулася зустріч представників великих бізнес-структур ФРН і США в присутності канцлера ФРН Ангели Меркель і президента США Дональда Трампа.

Трансляцію початку зустрічі показали телеканали двох країн, передають кореспонденти Укрінформу.

"Представники американської промисловості так само добре відомі в Німеччині, як і представники німецької економіки – США", - заявила Меркель.

Супроводжуючі її керівники трьох компаній - Джо Кезер (Siemens), Харальд Крюгер (BMW) і Клаус Розенфельд (Schaeffler), які у США мають серйозні інтереси, - коротко розповіли про свою роботу на американському ринку, зокрема про те, скільки робочих місць вони створюють і скільки платять податків в американський бюджет. Вони підкреслили, що для них важливо працювати на американському ринку. (Нагадаємо, що новий американський президент пригрозив німецьким експортерам серйозними митами, що викликало стурбованість).

По праву руку від Меркель за столом під час зустрічі сиділа донька президента Іванка Трамп. Вона заявила, що "підтримує прагнення батька створювати якомога більше робочих місць в США".

Представники американського бізнесу підтвердили, що їх німецькі партнери створюють такі ж робочі місця в їхній країні.

У зустрічі також взяв участь віце-президент Майк Пенс. Він назвав її "дуже важливою" і такою, що "надихає". Він висловив переконання, що обміни між двома країнами будуть продовжуватися, оскільки "на кону стоїть дуже багато". Пенс пообіцяв, що обидві сторони спільно працюватимуть для розширення перспектив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-