Зимовий шторм у США забрав життя п'ятьох людей

Зимовий шторм у США забрав життя п'ятьох людей

Укрінформ
Принаймні п'ятеро людей стали жертвами потужного снігового циклону, що охопив останніми днями східну частину Сполучених Штатів і Канаду.

Про це повідомив у середу центральний американський телеканал CNN.

"Про п'ять, пов'язаних із погодою, смертей було повідомлено в трьох американських штатах, а також у Канаді", - йдеться в повідомленні телеканалу.

Запізнілий зимовий шторм приніс хаос у повсякденне життя й пересування, змусивши скасувати близько 8,8 тис. рейсів у США з понеділка по середу. Тисячі шкіл не відкрилися в ці дні. У штаті Коннектикут протягом кількох годин були перекриті хайвеї, крім того, зупинилися залізничні перевезення.

Рекордно високий рівень снігових опадів – до 76 см був зареєстрований у окремих районах на півночі штату Нью-Йорк. У Пенсильванії, Коннектикуті, Массачусетсі, Нью-Гемпширі, Вермонті і Мені синоптики зафіксували до 50 см снігу.

Станом на вечір вівторка в деяких регіонах відновилося автотранспортне, залізничне та авіаційне сполучення. Школи у Вашингтоні та околицях відкрилися в середу із запізненням на дві години. Однак, штормові попередження продовжують залишатися чинними в деяких районах Нової Англії.

Тим часом, на значній території східної частини США, в тому числі ближче до півдня, встановилися нетипові для цього періоду морозні температури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-