Трамп підписав указ про скорочення держвитрат

Трамп підписав указ про скорочення держвитрат

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп у понеділок, 13 березня, підписав указ, направлений на зниження витрат у федеральному уряді.

Цей указ є частиною агресивних заходів адміністрації, направлених на скорочення федерального уряду, повідомляє видання The Hill.

"Трамп підписав такий захід в Овальному кабінеті, сказавши журналістам, що це вимагає ретельного вивчення кожного виконавчого департаменту і агентства, щоб з'ясувати, де марно витрачаються гроші та як послуги можуть бути поліпшені", - йдеться у повідомленні.

За словами Трампа, указ дозволить "розробити детальний план, щоб зробити федеральний уряд більш ефективним, і дуже, дуже економічно продуктивними".

Так, керівникам агентств доручено подати свої рекомендації протягом шести місяців директору Адміністративно-бюджетного управління Міку Малвані, який потім представить їх Конгресу.

Зазначається, що указ не спрямований на встановлення певної кількості скорочень, однак це може призвести до ліквідації цілих федеральних агентств або різко скоротити кількість федеральних працівників.

Крім цього, повідомляється, що під скорочення можуть потрапити кошти на дослідження в області зміни клімату, фінансування на охорону навколишнього середовища, іноземну допомогу, підтримку державного житлового фонду.

Раніше повідомлялося, що адміністрація президента США Дональда Трампа буде пропонувати скоротити витрати на допомогу іншим країнам.

Крім цього, згідно з пропозицією президента США Дональда Трампа з держбюджету, витрати Вашингтона на оборону повинні зрости, в той час як кошти, що виділяються Державному департаменту і, наприклад, агенції з охорони навколишнього середовища передбачається скоротити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-