Мей чекатиме до кінця березня, щоб почати Brexit

Мей чекатиме до кінця березня, щоб почати Brexit

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей не розпочинатиме формальну процедуру виходу з ЄС у вівторок, 14 березня, а чекатиме до останнього тижня березня.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр, швидше за все, може почати процедуру щодо Brexit вже цього тижня, якщо буде підписано усі необхідні документи, інформує The Guardian.

"Джерела на Даунінг-стріт вже неодноразово говорили, що Мей вживе заходів "до кінця березня", однак вони не змогли спростувати повідомлення ЗМІ про те, що 50 стаття буде задіяна у цей вівторок", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це призвело до чуток у Вестмінстері, що затримка Brexit до 27 березня була пов'язана із рішенням першого міністра Шотландії Ніколи Стерджен стосовно проведення другого референдуму про незалежність. Так, одне з припущень полягало у тому, що Мей не захотіла запускати статтю 50 на наступний день після заяви Стерджен.

Раніше ЗМІ повідомили, що прем'єр Британії Тереза Мей може запустити процедуру виходу країни з Європейського Союзу у вівторок, 14 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-