Речника Трампа у магазині запитали, навіщо він “працює на фашиста”

Речника Трампа у магазині запитали, навіщо він “працює на фашиста”

Укрінформ
Речник нової адміністрації Білого дому Шон Спайсер потрапив у неприємну ситуацію в магазині Apple, коли до нього з образливими запитаннями стали звертатися пересічні громадяни.

Відеозапис з інцидентом потрапив у соцмережі напередодні.

Dідео, яке згодом розійшлося у Twitter та на інших платформах, підписане так: "Запитання до речника в магазині Apple у зв'язку з тим, що він не любить пресу".

На записі видно, як до Спайсера у громадському місці звертається жінка із запитаннями: "Як ви почуваєтеся, працюючи на фашиста?", "Чи допомагали вам росіяни, і чи ви також є злочинцем?", "Чи почуваєтесь ви добре, коли брешете американському народу?"

Запитання, скоріше за все, були риторичними, оскільки Спайсеру навіть не давали відповісти на них. Одна з небагатьох реплік речника Білого дому, яку можна було розчути, - це коли він сказав, що вважає Росію "великою державою".

На відео також видно, що до Спайсера із запитаннями підійшов інший чоловік, однак їхню розмову не чути.

Після того, як Дональд Трамп та його команда оголосили, що перебувають "у стані війни з медіа", а його прес-служба спробувала обмежити доступ до Білого дому кільком центральним американським медіа, громадська критика на адресу нової адміністрації не припиняється. При цьому Трамп називає авторитетні ЗМІ, які критикують його, "фейковими новинами", а медіа, своєю чергою, публікують нові матеріали, що викривають, у тому числі, зв'язки його оточення з російським урядом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-