У США акції прихильників і противників Трампа переросли в зіткнення

У США акції прихильників і противників Трампа переросли в зіткнення

Укрінформ
У десятках американських міст у суботу, 4 березня, пройшли акції прихильників чинного президента США під загальною назвою "Марш за Трампа". Одночасно відбулися протестні акції незадоволених американським лідером.

Про це повідомляє DW.

За даними організаторів ходи в підтримку Дональда Трампа пройшли приблизно в 50 містах. В групу "Маршу за Трампа" у Facebook вступили в загальній складності близько 5 тисяч симпатиків американському президентові. За даними інформагентств, кожна окрема демонстрація зібрала від кількох десятків до кількох сотень осіб. В Індіанаполісі зібралися 30 прихильників президента США, Ері - близько 100 чоловік, в Лансінг - 200, в Остіні - 300, в Сент-Полі - близько 400.

У містах, де проходили "Марші за Трампа", на вулиці вийшли також і проти нинішнього американського лідера - по кілька десятків чоловік в кожному випадку.

В Берклі, Олімпії, Сент-Полі і ряді інших міст марші завершилися зіткненнями прихильників і супротивників Дональда Трампа. В Олімпії затримані четверо демонстрантів в Берклі - десять чоловік, у Сент-Полі - шість, двох затримали в Нешвіллі. Поліція не повідомляє, до якого табору демонстрантів ставилися затримані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-