Британська розвідка збільшить кількість агентів азіатського та африканського походження

Британська розвідка збільшить кількість агентів азіатського та африканського походження

Укрінформ
Служба зовнішньої розвідки Великобританії MI6 має намір збільшити набір кандидатів азіатського і африканського походження.

Глава розвідки Алекс Янгер пояснив, що спецслужбі слід більш ефективно працювати з терористичними угрупованнями і окремими, більш закритими, групами суспільства, повідомляє Guardian.

"Я впевнений в цьому. Ми повинні виходити і просити цих людей почати працювати з нами... Ми повинні йти до тих людей, про яких ми не думали, що вони можуть прийти в MI6. Ми повинні зробити спробу і стати відображенням того суспільства, в якому живемо", - заявив Янгер.

Цей захід, за словами керівника MI6, змінить уявлення про британських шпигунів як про шикарну оксфордську еліту". "В суспільстві є упередження, що нам потрібен Деніел Крейг або Деніел Крейг на стероїдах... У нас тисячі заявок від претендентів. Але нам потрібен вибір з більш широкого спектру людей з різними бекграундами для того, щоб вибрати кращих в країні", - сказав Янгер.

MI6 оголосить набір вже цього тижня. Протягом наступних років спецслужба збільшить штат на третину - приблизно до 3,5 тисячі осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-