Обвал тунелю у Новій Москві: рятувальники знайшли ще одну жертву

Обвал тунелю у Новій Москві: рятувальники знайшли ще одну жертву

Укрінформ
У результаті обвалу конструкцій з рідким бетоном у тунелі, що будується, в Новій Москві (РФ), був знайдений другий загиблий.

Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на джерело в екстрених службах Москви.

Рятувальники знайшли тіло загиблого, завершуючи розбір конструкцій. Раніше джерело повідомило, що на місці НС знайдені фрагменти одягу другого робітника, який, очевидно, загинув. Також відомо, що в результаті аварії постраждали троє осіб.

За словами представника генпідрядника будівництва, спеціалісти розглядають дві основні версії аварії. Перша — порушення техніки встановлення опалубки, друга — неякісний матеріал, з якого були виготовлені стійки або сама опалубка. Точного розуміння причини трагедії поки що немає.

Як повідомлялося, тунель обвалився в четвер вдень на площі 40 квадратних метрів на 23-му кілометрі Калузького шосе. Ширина конструкції — 20 метрів, довжина — 500 метрів.

Нова Москва - за аналогією з британським проектом модернізації індійської столиці «Новий Делі» - проект розширення території Москви приблизно в 2,4 раза за рахунок території Московської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-