Трамп пообіцяв посилити контроль за в'їздом до США

Трамп пообіцяв посилити контроль за в'їздом до США

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив про намір запровадження "нових кроків" щодо посилення контролю за в'їздом іноземних громадян до Сполучених Штатів в рамках боротьби з тероризмом.

Про це він заявив у вівторок, під час звернення до обох палат американського Конгресу, передає власний кореспондент Укрінформу.

"За даними Міністерства юстиції, переважна більшість осіб, засуджених за злочини, пов'язані з тероризмом, починаючи з 11 вересня (2001 року – ред.), прибули сюди з-поза меж нашої країни", - заявив глава Білого дому.

У цьому зв'язку Трамп нагадав про терористичні напади в Бостоні, Сан-Бернардіно, а також в інших країнах – Франції, Бельгії, Німеччині та в усьому світі. В більшості випадках, за його словами, теракти здійснювали вихідці з інших країн.

"Ми не можемо допустити формування плацдарму тероризму всередині Америки, ми не можемо допустити, щоб наш народ став притулком для екстремістів", - заявив американський президент.

Через це, підкреслив він, нинішня адміністрація працює над удосконаленням процедур перевірки тих, хто в'їжджає до країни.

"Ми найближчим часом зробимо нові кроки, щоб зберегти нашу націю в безпеці та не впускати тих, хто може заподіяти нам шкоду", - підкреслив президент США.

Він також нагадав, що військові відомства країни опрацьовують план повного знищення ІДІЛ у взаємодії з союзниками Америки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-