Кандидат Трампа на посаду директора нацрозвідки готовий протистояти РФ

Кандидат Трампа на посаду директора нацрозвідки готовий протистояти РФ

Укрінформ
Колишній сенатор-республіканець, кандидат на посаду голови директора Національної розвідки США Ден Коутс має вкрай критичну оцінку діям Росії у "глобальних справах", а також щодо її втручання в американські президентські вибори.

З відповідною заявою він виступив у вівторок під час слухань у Сенаті щодо його затвердження на посаді, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Самовпевненість Росії у глобальних справах – це те, на що я дивлюся з великою стурбованістю, нам потрібно реагувати на це з широко відкритими очима й здоровою часткою скептицизму", - заявив Коутс у своєму вступному слові.

Колишній законодавець також підтримав проведення детального розслідування щодо очевидного втручання Росії у президентські вибори в США.

"Я думаю, що це вимагає розслідування та реагування", – зауважив кандидат.

Він також пообіцяв, що при затвердженні на посаді допомагатиме Спеціальному комітету з питань розвідки Сенату США в проведенні цього розслідування, назвавши це "обов'язком".

Водночас, він наголосив, що не миритиметься з будь-яким політичним втручанням у процес розслідування з боку влади.

Нагадаємо: Ден Коутс - колишній сенатор від штату Індіана. За часів перебування в верхній палаті Конгресу він був членом Спеціального комітету з питань розвідки Сенату Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-