У Берліні судять 23-річного чоловіка у справі російської дівчинки Лізи

У Берліні судять 23-річного чоловіка у справі російської дівчинки Лізи

Укрінформ
У Берліні так звана справа російської дівчинки Лізи набула нового розвитку: 23-річному чоловіку пред'явлено обвинувачення за секс з неповнолітньою.

Про це повідомляє столична BZ-Berlin.

"Справа 13-річної Лізи з можливим зґвалтуванням привернуло широку міжнародну увагу. Тепер перед судом справді постане чоловік за звинуваченням у сексі з неповнолітньою", - пише ЗМІ.

Берлінська прокуратура висунула обвинувачення молодій людині (ні ім'я, ні його національність не повідомляється) за те, що він вступив у сексуальний зв'язок з 13-річною. Незважаючи на те, що секс восени 2015 року був за обопільною згодою, обвинувачення висунуто за статтею "сексуальне насильство щодо дітей в особливо тяжкій формі", оскільки дівчинка на той момент не досягла віку сексуального згоди" (він настає у 14 років).

Крім того, спокусника обвинувачують ще й у виготовленні порнографії - він знімав секс з дівчинкою на відео.

У прокуратурі зазначають, що ці сексуальні контакти не мали жодного відношення до епізоду зникнення Лізи у січні 2016 року.

Дата суду поки не призначена.

Як повідомляв Укрінформ, справа Лізи, дівчинки із сім'ї російських німців, які живуть у Берліні, призвела до справжнього міжнародного скандалу, який був роздутий російськими ЗМІ на початку 2016 року і піднявся до перепалки на рівні глав МЗС двох країн. Інформація про викрадення та зґвалтування дівчинки протягом 30 годин, та до того ж ще й групою мігрантів, вивела на вулиці з протестами сотні людей. У результаті виявилося, що дівчинку ніхто не викрадав, вона через проблеми у школі і страх перед реакцією батьків сама попросилася переночувати у знайомого.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-