Адміністрація Трампа шукає шляхи

Адміністрація Трампа шукає шляхи "поглиблення відносин" з ЄС - Пенс

Укрінформ
Віце-президент США Майк Пенс заявив, що адміністрація президента Сполучених Штатів Дональда Трампа шукає шляхи "поглиблення  відносин" з ЄС.

Про це він сказав перед зустріччю з главами Європейської Ради, Європейської комісії та НАТО, інформує Reuters.

"Дуже вдячний, що маю можливість зустрітися з вами і вивчити способи, якими ми можемо поглибити наші відносини з Європейським Союзом", - наголосив Пенс під час зустрічі з високим представником ЄС з питань зовнішньої політики і безпеки Федерікою Могеріні.

За його словами Сполучені Штати і Євросоюз продовжуватимуть міцне партнерство у захисті спільних цінностей та протидії загрозам.

"Сьогодні я маю честь від імені президента Трампа висловити міцні запевнення у тому, що Сполучені Штати продовжуватимуть співробітництво і партнерство з Європейським Союзом", - заявив віце-президент США.

Він відзначив, що сторони мають спільні цінності та цілі: просувати мир і процвітання, свободу, демократію та верховенство права.

Пенс також відзначив, що США і ЄС повинні бути сильними і єдиними у протистояння загрозам європейській безпеці та стабільності.

"Президент Трамп очікує на спільну роботу з вами і Європейським Союзом заради поглиблення політичного і економічного партнерства", - наголосив віце-президент США, звертаючись до Президента Європейської ради Туска.

Раніше Майк Пенс під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції заявив, що Штати будуть непохитними в підтримці європейських партнерів по НАТО, однак європейські країни мають робити справедливий внесок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-