Фійон зустрінеться з Саркозі для обговорення своєї участі у виборах

Фійон зустрінеться з Саркозі для обговорення своєї участі у виборах

Укрінформ
Кандидат у президенти Франції від Республіканської партії Франсуа Фійон зустрінеться з екс-президентом Ніколя Саркозі для обговорення своєї участі у виборах.

Про це повідомляє Reuters.

Як повідомляється, Жорж Фенек, депутат-республіканець, що опонує Фійону, вважає, що в його партії немає шансів перемогти на президентських виборах, якщо вони не замінять нинішнього кандидата. Таку думку Фенек висловив після відмови нинішнього кандидата від партії провести екстрену нараду з приводу його участі у виборах.

Корупційний скандал навколо кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона змусив його колег по партії говорити про загрозу зриву виборчої кампанії політика.

Як відомо, вибори президента Франції відбудуться в квітні 2017 року, другий тур призначений на травень.

Згідно з даними опитування Opinionway, в першому турі виборів 23 квітня лідер Національного фронту Марін Ле Пен могла б отримати 25% голосів, Еммануель Макрон - 22%, консерватор Франсуа Фійон - 20%.

Однак у другому турі, призначеному на 7 травня, показники всіх кандидатів істотно різняться. Наприклад, у разі виходу у другий тур Ле Пен і Макрона симпатії виборців наразі на боці останнього - 66% проти 34% у Ле Пен. У разі протистояння Ле Пен і Фійона останній також впевнено виграє в ультраправого кандидата - 38% проти 62%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-