Стрілянина у нічному клубі в Міссурі: є жертви

Стрілянина у нічному клубі в Міссурі: є жертви

Укрінформ
Щонайменше одна людина загинула, шестеро інших отримали поранення різної ступені тяжкості внаслідок стрілянини в нічному клубі в штаті Міссурі, яка сталася напередодні.

Про це повідомив у понеділок центральний телеканал ABC News із посиланням на заяву місцевої влади.

"Стрілянина виникла о 3:50 ночі в неділю на стоянці клубу "Envy" в невеликому містечку Керутесвілль у південно-східній частині штату Міссурі", - йдеться в повідомленні.

При цьому повідомляється, що шестеро осіб отримали вогнепальні поранення, один із них помер у лікарні близько сьомої години ранку. Ще двоє перебувають у критичному стані. Одна людина постраждала через порізи і забої, коли намагалася втікти через вікно.

Підозрюваний наразі перебуває у в'язниці, втім проти нього поки не висунуто звинувачень. За попередньою інформацією, нападник був знайомий із жертвами, однак люди, в тому числі постраждалі, неохоче діляться подробицями інциденту.

У день, коли сталася стрілянина, в клубі була організована приватна вечірка на близько 300 гостей. Попри пізню годину, багато хто з них залишалися в клубі на момент конфлікту. Слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-