Трамп вважає, що його політику переслідують через бізнес доньки - Білий дім

Трамп вважає, що його політику переслідують через бізнес доньки - Білий дім

Укрінформ
В адміністрації президента США пов'язують рішення однієї з найбільших торговельних мереж США – компанії Nordstrom – припинити дистрибуцію бренду Ivanka Trump із переслідуванням політики нового глави Білого дому.

З відповідною заявою виступив у середу речник адміністрації Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Навіть якщо вона (Іванка Трамп – ред.) не працює в компанії, там (на бренді – ред.) чітко вказане її ім'я, і це є чіткою спробою зруйнувати її ім'я, пов'язуючи все з позицією її батька, з його конкретною політикою", - заявив речник Білого дому.

Він також підкреслив, що відмова мережі Nordstrom від закупівель бренду Ivanka Trump є "прямим нападом на його (Дональда Трампа – ред.) політику".

У самій компанії заявили, що їх рішення пов'язане з низьким попитом на цю продукцію.

Як повідомляв Укрінформ, у середу президент США Дональд Трамп обрушився у своєму твітері на гіганта продаж продукції модної індустрії в США компанію Nordstrom. Він, зокрема, висловив своє публічне незадоволення тим, що торговельна мережа відмовила бренду Ivanka Trump поширювати їхню продукцію в наступному сезоні.

Такий розвиток подій викликав критичну реакцію з боку ЗМІ, які побачили в цьому спробу президента вплинути зі своєї посади на бізнес його доньки. Крім того, твітер-допис Трампа певним чином знизив акції компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-