У в'язниці США ув'язнені взяли в заручники своїх наглядачів

У в'язниці США ув'язнені взяли в заручники своїх наглядачів

Укрінформ
Ув'язнені у в'язниці американського міста Смірна в штаті Делавер взяли в заручники п'ятьох наглядачів.

Один з ув'язнених зв'язався з журналістами місцевої газети Journal News і повідомив, що причиною захоплення заручників є президент США Дональд Трамп, повідомляє Бі-Бі-Сі.

"[Причина] - все, що він зробив. Все, що він робить зараз. Ми знаємо, що у в'язниці все зміниться на гірше", - заявив він.

До в'язниці в Смирні з'їхалися десятки поліцейських. Одного заручника відпустили раніше. Повідомляється, що він отримав поранення, що не загрожують життю. Стан інших заручників не уточнюється. Зараз тривають переговори.

Ув'язнені зв'язалися з журналістами з допомогою нареченої одного з ув'язнених і жінки, яка представилась кореспондентам як мати одного із заручників. Під час розмови з журналістам один з ув'язнених заявив, що вони вимагають ефективної реабілітації для всіх, хто перебуває у в'язниці.

"Пріоритетом для них є освітні програми у в'язниці, заявив чоловік. Також в'язні хочуть знати, як розподіляються гроші, що виділяються на в'язницю", - йдеться в повідомленні.

В'язниця в Смирні - найбільше виправний заклад для чоловіків в штаті Делавер. В ній розташовувалася камера смертників. Також в цій в'язниці приводилися у виконання смертні вироки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-