Президент Ірану назвав Трампа

Президент Ірану назвав Трампа "політичним новачком"

Укрінформ
Президент Ірану Хасан Роухані назвав президента США Дональда Трампа політичним новачком, критикуючи запроваджену ним тимчасову заборону на в'їзд у Штати громадян Ірану та шести інших переважно мусульманських країн.

Про це повідомляє Reuters.

"Він (Трамп) раніше не займався політикою. Він був у іншому світі. Це абсолютно нове середовище для нього. Йому знадобиться чимало часу і буде багато коштувати Сполученим Штатам, поки він (Трамп. - Ред.) не дізнається, що відбувається в світі" - наголосив Роухані.

За його словами, "сьогодні не час розділяти людей".

Раніше повідомлялося, що іранський режисер Асгар Фархаді, кінокартина якого номінована цього року на премію "Оскар" у категорії "Кращий іноземний фільм", не зможе приїхати на церемонію вручення через "антимігрантський" указ Дональда Трампа.

Як відомо, 27 січня президент США Дональд Трамп підписав указ "Захист країни від проникнення іноземних терористів до Сполучених Штатів". У ньому міститься ряд положень щодо обмеження в'їзду для громадян іноземних країн. Серед іншого вказується заборона на перетин кордону США громадянами семи країн з переважно мусульманським населенням: Іраку, Ірану, Ємену, Лівії, Сирії, Сомалі, Судану. Ця заборона поширюється на 90 днів, у тому числі на громадян, які мають чинні візи США, видані раніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-