У Google побоюються недорахуватися працівників через новації Трампа

У Google побоюються недорахуватися працівників через новації Трампа

Укрінформ
Інтернет-компанія Google закликала своїх співробітників, які перебувають за межами США, повернутися в країну якнайскоріше через новий указ президента Дональда Трампа про обмеження в'їзду іммігрантів.

Як повідомляє ВВС, у компанії побоюються, що майже 100 співробітників можуть не встигнути повернутися до того, як указ набуде чинності. 

Зазначається, що нові обмеження матимуть значний вплив на технологічні компанії, які наймають кваліфікованих співробітників з усього світу.

Засновник компанії Facebook Марк Цукерберг також висловив свою стурбованість новим розпорядженням президента, зазначивши, що він, як і багато інших американців, є нащадком іммігрантів.

Американський союз громадянських свобод заявляє, що вже оскаржує це розпорядження у суді. Те саме збирається зробити і Рада з американсько-ісламських відносин (CAIR).

Нагадаємо, Трамп у п'ятницю заморозив програму прийому біженців у США, а також запровадив обмеження на в'їзд у країну для громадян Ірану, Іраку, Сирії, Ємену, Судану, Сомалі та Лівії. Ці обмеження означають, що вихідцям із цих країн можуть не дозволити сісти на борт літаків, що летять у США, навіть якщо у них є "грін-карта". Громадянам вищезазначених країн буде заборонений в'їзд в США протягом 90 днів. Дія програми прийому біженців у США призупиняється на 120 днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-