Від турецьких авіаударів по Сирії загинули десятеро цивільних

Від турецьких авіаударів по Сирії загинули десятеро цивільних

Укрінформ
В результаті авіаударів та артилерійських обстрілів проти «Ісламської Держави» навколо сирійського міста Аль-Баб загинуло десятеро цивільних, у тому числі дитина.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на Сирійську обсерваторію з прав людини.

«Десятеро цивільних осіб, у тому числі дитина, були вбиті в результаті турецьких повітряних ударів та артилерійських обстрілів навколо сирійського міста, яке утримується «Ісламською Державою», - йдеться у повідомленні.

Бомбардування здійснювалося по північному місту Аль-Баб і межуючому з ним району Тадіф у четвер.

Крім того,за інформацією турецьких військових, ЗС Туреччини за добу нейтралізували 22 бойовиків «Ісламської держави» на півночі Сирії.

«Двадцять два терористи ІДІЛ були нейтралізовані на півночі Сирії протягом останніх 24 годин у рамках турецької операції Щит Євфрату», - йдеться у повідомленні Anadolu.

У Генштабі Туреччини повідомляють, що за 157-й день операції «Щит Євфрату» було знищено 272 цілі ІДІЛ, включаючи їхні командні пункти, табори, транспорт.

Турецькі літаки також обстріляли 21 споруду, що використовувалися як притулки, дві штаб-квартири, один склад зброї та чотири навантажені бомбами автомобілі.

Як відомо, антитерористична операція «Щит Євфрату» триває на півночі Сирії з 24 серпня 2016 року. З початку операції у Сирії турецькі війська нейтралізували 3282 вибухові речовини ручного виготовлення і 55 мін.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-