Стало відомо, хто міг передати компромат на Трампа

Стало відомо, хто міг передати компромат на Трампа

Укрінформ
Одним із джерел даних для оприлюдненого компромату на президента США Дональда Трампа міг бути президент Російсько-Американської торгової палати в США Сергій Мілліан.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на знайоме з ситуацією джерело.

Зазначається, що на даних Мілліана грунтується майже третя частина доповіді екс-співробітника британської розвідки Крістофера Стіла. Зокрема, саме Мілліан заявив про наявність у російської сторони компрометуючого відео з Трампом і про змову його штабу з Росією з приводу атаки на сервери Демократичної партії США.

Видання підкреслює, що Мілліан міг не знати, що передає дані екс-співробітнику розвідки. Крім того, в самій доповіді міститься підтвердження його слів іншими джерелами.

Радник Трампа заперечує причетність Мілліана до підготовки компромату, так як останній не мав відношення до візиту Трампа в Москву в 2013 році. Сам президент Російсько-Американської торгової палати в США назвав компромат фейком, однак проігнорував запитання, чи є він джерелом для доповіді Стіла.

Останній, до речі, був незадоволений тим, що в ФБР, в цілому, ігнорували його повідомлення, але натомість приділяли багато уваги розслідуванню скандалу з електронною поштою суперника Трампа на виборах - Гілларі Клінтон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-