Сценаристку програми на NBC відсторонили від роботи через твіт про сина Трампа

Сценаристку програми на NBC відсторонили від роботи через твіт про сина Трампа

Укрінформ
Сценаристку програми Saturday Night Live на каналі NBC Кеті Річ відсторонили від роботи після публікації твіту про сина президента США Дональда Трампа, 10-річного Беррона.

Про це повідомляє ВВС Україна.

"За інформацією джерел серед керівництва програми, Річ відсторонили від роботи на невизначений термін", - йдеться у повідомленні.

У п'ятницю Річ написала у своєму Twitter: "Беррон буде першим в цій країні шкільним стрільцем на домашньому навчанні".

У соцмережах відразу ж почали з'являтися численні критичні коментарі на адресу сценаристки і заклики звільнити її. "Про жодну дитину не можна говорити в такій манері", - зазначив один з коментаторів у Facebook.

До захисників молодшого сина Трампа долучилася і дочка колишнього президента США Челсі Клінтон, яка написала: "Беррон Трамп, як і всі діти, заслуговує на шанс просто бути дитиною. Захист кожної дитини також означає протистояння політиці президента США, яка шкодить дітям".

Після цього Річ видалила свій запис і заблокувала акаунт. Однак слідом за цим опублікувала твіт із вибаченнями на адресу Беррона.

"Я щиро перепрошую за бездушний твіт. Я дуже шкодую про свій вчинок і образливі слова. Це те, що не можна вибачити, мені шкода", - написала вона.

Яу відомо, за останні кілька місяців у програмі Saturday Night Live з'явилося кілька випусків з пародіями на Трампа. Сам він назвав їх несмішними, а гру акторів - огидною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-