WikiLeaks оголосив полювання за податковою декларацією Трампа

WikiLeaks оголосив полювання за податковою декларацією Трампа

Укрінформ
Сайт WikiLeaks звернувся з проханням до користувачів інтернету надіслати для публікації матеріали про податкову декларацію президента Дональда Трампа.

"Радник Трампа Келлін Конвей сказала, що Трамп не буде публікувати свою податкову декларацію. Відправте її нам, щоб ми це зробили", - йдеться в повідомленні порталу в Twitter.

Раніше на сайті петицій Білого дому було розміщено звернення з вимогою опублікувати податкову декларацію Дональда Трампа. Наразі петицію підтримали понад 235 тис. осіб. при необхідних 100 тис.

"Безпрецедентні економічні конфлікти адміністрації повинні бути прозорі для американського народу, включаючи будь-які документи, які можуть виявити іноземний вплив і економічну зацікавленість", - йдеться в петиції.

Однак радник президента Келлін Конвей заявила, що Трамп не буде публікувати свою податкову декларацію. За її словами, "людям немає діла до його податкової звітності.

"Відповіддю Білого дому є те, що він не збирається оприлюднити податкову декларацію", - заявила Конвей. "Більшість американців думають, як виглядатиме їх податкова декларація поки Трамп буде президентом, а не його декларація", - додала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-