Обами передають Трампам Білий дім

Обами передають Трампам Білий дім

Відео
Укрінформ
Діючий глава Сполучених Штатів Барак Обама і перша леді Мішель Обама у день завершення своїх повноважень за традицією зустріли на порозі Білого дому обраного президента США Дональда Трампа і його дружину Меланію.

Зустріч, яка відбувається в режимі обмеженого доступу, пройшла з обіймами та жартами, повідомляє The Washington Post.

"У всіх на обличчях були посмішки, перша леді (Мішель Обама – ред.) зустріла з обіймами", - йдеться в публікації.

Президент Обама звично відкрито привітав свого наступника. "Пане обраний президент, як ви почуваєтесь? Радий вас бачити. Мої вітання", - сказав Обама під час рукостискання з Трампом.

Меланія подарувала Мішель коробку з подарунком. Як пише The Washington Post, вдалося розгледіти, що подарунок від бренду Tiffany&Co.

Після цього всі зайшли в Білий дім. За традицією, попередня президентська родина розповідає та показує своїм наступникам особливості побуту та роботи в офіційній робочій резиденції президента США.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю в Вашингтоні проходять урочистості з нагоди інавгурації 45 президента США Дональда Трампа. Ближче до опівдня він разом з обраним віце-президентом Майком Пенсом складе присягу в західному крилі Капітолію перед майже мільйонним натовпом американців. Новий президент одразу виступить з інавгураційною промовою.

Фото: CBS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-