У Британії кажуть, що Брюссель схвалює план Brexit

У Британії кажуть, що Брюссель схвалює план Brexit

Укрінформ
Уряд Великої Британії отримав позитивні відгуки від Брюсселя після того, як прем'єр-міністр країни Тереза Мей окреслила свої пріоритети щодо майбутніх переговорів по виходу Британії зі складу Євросоюзу.

Про це заявив британський міністр у справах виходу країни з ЄС Девід Девіс, інформує Reuters.

"Деякі з інших відповідей, які ми отримали з Брюсселя вночі, показували, що це була позитивна відповідь",  – наголосив Девіс.

На запитання про те, як все змінилося б для британців на наступний день після того, як країна вийшла б із ЄС, Девіс сказав, що він не очікує обмеження на поїздки, але митні перевірки ще обговорюються.

"Ви не побачите жодної різниці, скажімо, у праві на подорожування. Ми маємо 35 мільйонів осіб, які приїжджають сюди з Європи щороку," – підкреслив міністр. "Будемо бачити (про митні перевірки). Це одна з речей, які ми будемо обговорювати”, - додав він.

У своєму виступі у вівторок, 17 січня, прем’єр-міністр Британії Тереза Мей заявила, що Британія не намагатиметься залишитися в рамках єдиного ринку ЄС після Brexit, однак шукатиме можливість отримати якомога ширший доступ у рамках угоди про вільну торгівлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-