Шидло перегляне роботу всіх міністерств

Шидло перегляне роботу всіх міністерств

Укрінформ
Глава польського уряду Беата Шидло перегляне роботу усіх підлеглих їй міністерств.

Про це вона заявила у вівторок на прес-конференції у Варшаві, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Від середи я зустрічатимуся з керівниками окремих міністерств. Ми обговорюватимемо те, що реалізовано, вестимемо діалог на теми, що не зроблено, намагатимемося шукати причини того, що не було виконано в цьому році", - повідомила Шидло.

Вона додала, що під час цих зустрічей міністри представлять пропозиції нових дій, які реалізовуватиме уряд в цьому році.

За її словами, перегляд роботи міністерств розпочнеться з питання безпеки у широкому значенні. У зв’язку з цим вона в середу зустрінеться з міністром національної оборони Антонієм Мацеревичем, внутрішніх справ Маріушом Блащаком, міністром сім’ї, праці і соціальної політики Елжбетою Рафальською і міністром охорони здоров’я Константином Радзівіллом. Після зустрічей Шидло планує проводити прес-конференції з журналістами.

За словами голови Ради міністрів РП, останні події у Сеймі, які викликала "безвідповідальна опозиція", "підірвала довіру громадян до політиків і влади".

"Ми повинні її (довіру – ред.) відновити. Ми мусимо показати полякам, що польська держава існує, що вона діє справно, а політики правлячої партії "Право і Справедливість" (PiS) дуже серйозно ставляться до справ поляків", - наголосила Шидло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-