Напад на поліцію в Єгипті: вбито 8 осіб

Напад на поліцію в Єгипті: вбито 8 осіб

Укрінформ
У понеділок ввечері в Єгипті були вбиті як мінімум вісім поліцейських під час нападу на контрольно-пропускний пункт в південно-західній провінції Ваді-ель-Гедід.

Про це йдеться в матеріалі Бі-Бі-Сі.

"Міністерство внутрішніх справ країни повідомило, що двоє нападників були вбиті під час перестрілки з поліцейськими. Крім того, поранення отримали ще троє поліцейських", - наголошується в повідомленні.

З 2013 року в країні було вбито сотні солдатів і поліцейських. Напади здійснюють джихадисти, а самі атаки відбуваються на півночі Синайського півострова неподалік від кордонів Ізраїлю і сектора Газа. Також напади часто відбуваються біля кордонів Лівії, де активна заборонена в Росії екстремістське угруповання "Ісламська держава" (ІГ).

9 січня біля контрольно-пропускного пункту на Синаї вибухнула бомба, закладена у автомобіль. У результаті загинули вісім чоловік. Відповідальність узяло на себе угрупування ІД.

Бойовики ІД також взяли на себе відповідальність за вибух у коптській церкві Святого Марка в Єгипті, в результаті якого було вбито 28 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-