Італійці протестують проти бездіяльності місцевої влади

Італійці протестують проти бездіяльності місцевої влади

Відео
Укрінформ
Десятки мешканців італійських міст, зруйнованих внаслідок землетрусу у серпні та жовтні, вийшли на демонстрації протесту проти бездіяльності місцевої влади.

Про це повідомляє телеканал EuroNews.

“Бюрократія вбиває гірше за землетрус” – під такими гаслами люди вийшли на площу в Аккумолі. Вони зазначали, що місцева влада почала відбудову міста лише, коли почула про плани проведення демонстрацій протесту.

“Вони працювали півдня, пересунули уламки на 20 метрів. Не усунули, а пересунули!”; “Слова замість діяльності. Ми зібрали багато грошей, бо люди прагнуть повернутися додому. Вони мають скористатися ними!” - говорять протестувальники.

Вони наголошують, що разом із землетрусом життя в їхньому місті наче зупинилося: відбудови немає. Всі кроки, які були зроблені, припинилися з початком зими.

В італійському місті Аккумолі після землетрусу не залишилось цілим жодного будинку.

Після землетрусу в Італії понад 15 тисяч людей отримали тимчасове житло у готелях та центрах екстреної допомоги в Умбрії та на східному узбережжі.

Погана погода вплинула на плани протестувальників: багато з тих, кого переселили на узбережжя Адріатики, не змогли дістатися району міста Аккумолі, де планувалися виступи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-