Дуда їде з візитом до Ізраїлю і Палестини

Дуда їде з візитом до Ізраїлю і Палестини

Укрінформ
Президент Польщі Анджей Дуда наступного тижня упродовж кількох днів перебуватиме з офіційним візитом в Ізраїлі та Палестині.

Про це інформує канцелярія президента Польщі.

“У програмі візиту є зустрічі з усіма найважливішими політиками Ізраїлю”,- заявив міністр канцелярії президента РП Кшиштоф Щерський.

У перший день візиту, у вівторок, Дуда зустрінеться з главою ізраїльського уряду Беньяміном Нетаньягу. Сторони обговорять близькосхідний мирний процес, а також польсько-ізраїльські відносини.

У ході візиту президент РП зустрінеться також з президентом країни Реувеном Рівліном, та спікером Кнесету Йоелем Едельштейном.

Під час відвідання Палестини у середу Дуда зустрінеться з президентом автономії Махмудом Аббасом.

За словами міністра Щерського, візит до Ізраїлю і Палестини вписується у політику присутності і зацікавлення Варшавою проблемами миру у світі і безпеки.

Він додав, що це також є частиною демонстрації зацікавлення цими питаннями в рамках кампанії щодо набуття Польщею непостійного члена Ради Безпеки ООН у 2018-2019 роках.

Польський міністр зауважив, що Польща є однією з країн, яка має хороші відносини як з Ізраїлем, так і Палестиною і може вести з близькосхідний діалог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-