Понад 6 тисяч військових візьмуть участь у міжнародних навчаннях в Естонії

Понад 6 тисяч військових візьмуть участь у міжнародних навчаннях в Естонії

Укрінформ
Найбільшими в цьому році навчаннями Сил оборони Естонії стануть проводяться в травні маневри "Весняний шторм" (Kevadtorm), в яких візьмуть участь більше 6 тисяч військовослужбовців.

Про це повідомила прес-служба Генштабу Сил оборони, зазначивши, що навчання "Весняний шторм" протягом трьох тижнів будуть проведені в Північно-Східній Естонії. У них візьмуть участь більше 6000 військовослужбовців як з Естонії, так і з інших країн, передає Цензор.НЕТ.

Крім того, в лютому понад 900 військовослужбовців Першої піхотної бригади спільно з підрозділами Другої піхотної бригади і Кайтселійта, а також ротою контингенту США в Естонії візьмуть участь в зимових навчаннях на Центральному полігоні в Тапа.

Також у лютому в Тапа відбудуться штабні навчання данської дивізії Red Knight, в яких, на додачу до штабу Другої піхотної бригади, візьмуть участь також штаби бригад Сил оборони Латвії, Литви та Данії.

У квітні понад 200 естонських артилеристів візьмуть участь у міжнародних навчаннях Summer Shield на території Латвії, в червні більше чотирьохсот естонських військовослужбовців візьмуть участь у спільних навчаннях Балтійських країн, Польщі і США Saber Strike 17.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-