Хакерські атаки у США: Трамп обіцяє власний звіт за 90 днів

Хакерські атаки у США: Трамп обіцяє власний звіт за 90 днів

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп обіцяє, що його люди підготують власний звіт щодо хакерських атак, який буде представлений упродовж трьох місяців.

Про це він написав у Twitter.

"Факти, повністю вигадані слизькими політичними типами як із Демократичної, так і з Республіканської партії – фейкові новини! Росія каже, що нічого не існує. Ймовірно випущені "розвідкою", навіть знаючи, що немає ніяких доказів, і ніколи не буде. Мої люди підготують повний звіт про хакерські атаки протягом 90 днів!”, - написав він.

Крім цього, Трамп також зазначив, що представники Федерального бюро розслідувань (ФБР) були "занадто добрі" по відношенню до Гілларі Клінтон, бо вона "винна".

"Вони (ФБР – ред.) були надто добрі до неї (Клінтон – ред.). Вона програла тому, що вела кампанію не в тих штатах – ніякого ентузіазму!", - написав Трамп.

Як повідомлялося, 11 січня обраний президент США Дональд Трамп вперше публічно визнав, що Росія втрутилась у процес виборів шляхом хакерського зламу серверів американських установ, але водночас заявив, що це могли зробити й інші країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-