Керівництво Samsung може потрапити за грати - ЗМІ

Керівництво Samsung може потрапити за грати - ЗМІ

Укрінформ
У корейській прокуратурі досі роздумують, чи арештовувати двох вищих керівників компанії Samsung.

Про це повідомляє Reuters.

«У Спеціальній прокуратурі Південної Кореї заявили, що поки не ухвалили рішення стосовно видачі ордеру на арешт двох вищих керівників Samsung Group у рамках ширшого розслідування політичного скандалу, що загрожує президенту Пак Кин Хе», - йдеться у матеріалі.

Раніше інформаційне агентство Yonhap із посиланням на неназвані джерела заявило, що прокурори вимагатимуть арешту управлінців.

«Однак, пізніше в прокуратурі Reuters розповіли, що двоє чоловіків: віце-голова Samsung Group Чой Ге-санг та президент компанії Чанг Чонг-кі, - яких викликали на допит у понеділок, проходять у справі в якості свідків», - стверджує Reuters.

Допит був пов'язаний із розслідуванням справи про можливу виплату найбільшою компанією країни хабарів за згоду національного пенсійного фонду щодо суперечливого поглинання між двома дочірніми підприємствами Samsung.

Нагадаємо: президент Південної Кореї Пак Кин Хе була тимчасово усунута від влади після того, як парламент країни виступив за запуск процедури імпічменту президента. Розгляд справи Конституційним судом займе не менш ніж 180 днів, на цей час в.о. президента призначено прем'єр-міністра країни Хван Гє Ану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-