На заході США зимовий циклон

На заході США зимовий циклон "Айрес" паралізував рух, є жертви

Фото
Укрінформ
Зимовий циклон "Айрес", який охопив на вихідних велику частину західного узбережжя США, спричинив загибель людей та створив колапси на автодорогах, які перетворилися на слизькі ковзанки.

Про це йдеться в повідомленні американського каналу погоди The Weather Channel.

"Одна людина загинула й кілька отримали поранення в суботу в штаті Вашингтон після того, як дороги через погодні умови стали слизькими", - зазначається в матеріалі.

За офіційною інформацією, у штаті Орегон померла жінка – попередньо, від переохолодження. 11-річний хлопчик, який не був пристебнутий ременем безпеки, отримав серйозні травми, коли автомобіль перекинувся на слизькій дорозі. Дитина випала з машини під час аварії. Крім того, повідомляється про важке поранення ще однієї людини в іншій автокатастрофі.

Найбільше від штормів постраждали штати Вашингтон, Орегон і Каліфорнія. На більшій частині території не працюють навчальні заклади.

Негода спричинила численні аварії на автострадах між Орегоном і Онтаріо. Водіння стало небезпечним у штаті Вашингтон, де дороги почали перетворилися на ковзанки. Через складні умови, аварії та заноси довелося закрити близько 100 км хайвею І-90 в штаті Вашингтон.

Фото: @michiganrainbow 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-