У Трампа спростовують бажання скоротити розвідку

У Трампа спростовують бажання скоротити розвідку

Укрінформ
Інформація, яку оприлюднило видання The Wall Street Journal про те, що Дональд Трамп має намір скоротити розвідувальні структури та реструктуризувати їхню роботу, не відповідає дійсності.

З такою заявою виступив у четвер речник адміністрації обраного президента США Шон Спайсер, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Це неправда – щодо цієї ідеї реструктуризації інфраструктури розвідувального співтовариства. Це брехня на 100 відсотків", - заявив офіційний представник Трампа.

Спайсер підкреслив, що головний пріоритет обраного президента полягає в забезпеченні безпеки американського народу і країни в цілому.

"Він (Трамп – ред.) прагне пошуку кращих і найбільш ефективних способів зробити це", - наголосив речник обраного президента США.

Напередодні газета The Wall Street Journal повідомила з посиланням на обізнані джерела, що Трамп обговорює разом з радниками можливість реструктуризації Офісу національної розвідки США.

Ця інформація з'явилась після того, як Трамп розкритикував у Твіттері висновки американських розвідструктур щодо втручання російських спецслужб у процес президентських виборів у США з метою створення переваги для одного з кандидатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-