Обами у п'ятницю влаштують прощальну вечірку в Білому домі

Обами у п'ятницю влаштують прощальну вечірку в Білому домі

Укрінформ
Президент США Барак Обама цього тижня розпочне серію "прощальних" заходів, запросивши в п'ятницю до Білого дому іменитих гостей на вечірку з приводу завершення повноважень глави держави.

Про це повідомило з посиланням на власні джерела центральне американське видання The Washington Post.

"Президент США Барак Обама і перша леді Мішель Обама проведуть прощальний вечір для найближчих друзів і основних донорів у п'ятницю", - інформує видання з посиланням на джерело, обізнане з підготовкою процесу.

Раніше, в грудні, Обами вперше висловили свій намір зібрати гостей, зауваживши це під час інтерв'ю журналу People.

Прес-служба Білого дому поки не оприлюднила жодної інформації з цього приводу. Як правило, адміністрація Обами в подібних випадках утримує всі деталі до останньої миті. Але попри це, список запрошених іменитих гостей уже з'явився у ЗМІ.

Зокрема, стало відомо, що прощальну вечірку відвідають такі відомі виконавці, як Бейонсе, Ашер, Стіві Уандер, репер Jay Z, актори Семюел Джексон і Бредлі Купер, режисери Джей-Джей Абрамс і Джордж Лукас. Крім того, запрошення отримала Опра Уїнфрі, відома як популярна ведуча ток-шоу, акторка і продюсер, а також інші відомі особистості.

"Якщо ця зіркова тусовка слідуватиме традиційним правилам Білого дому, їхні мобільні гаджети залишаться на вхідних воротах Білого дому, тож фото і відео в соціальних мережах навряд чи з'являться", - пише видання.

Паті в Білому домі розпочне серію "прощальних" заходів для президента Обами.

Як повідомляв Укрінформ, 10 січня американський лідер вирушить до свого "домашнього" штату Іллінойс, де виступить у Чикаго з прощальним зверненням на посаді глави держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-