Трамп призначив юриста з Уолл-Стріт головою Комісії з цінних паперів і бірж

Трамп призначив юриста з Уолл-Стріт головою Комісії з цінних паперів і бірж

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп у середу заявив про призначення голови державної Комісії з цінних паперів і бірж - досвідченого юриста однієї з фінансових установ Нью-Йорка Джея Клейтона.

Про це йдеться в офіційній заяві, поширеній перехідною командою Трампа, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Джей Клейтон є дуже талановитим експертом з багатьох аспектів фінансового та регуляторного законодавства, він забезпечить наші фінансові інституції можливістю процвітати та створювати нові робочі місця, водночас граючи за правилами", - заявив з цього приводу обраний президент США.

Він також зауважив, що вважає необхідним для нової адміністрації "скасувати багато правил, які стримували інвестиції в американський бізнес", і відновити контроль над фінансовою сферою в такий спосіб, щоб "не завдати шкоди американським працівникам".

Як зазначили в команді обраного президента, Клейтон відповідатиме за заохочення інвестицій у американські компанії, а також жорсткий контроль за Уолл-Стріт та іншими інституціями.

Зараз Джей Клейтон працює партнером в компанії Sullivan & Cromwell LLP, де спеціалізується на державному і приватному злитті та поглинанні, а також на ринках капіталу, пропозиціях та регулюючих процедурах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-