У Москві затримали вже 6 учасників акції на підтримку Дадіна

У Москві затримали вже 6 учасників акції на підтримку Дадіна

Укрінформ
На акції на підтримку засудженого активіста Ільдара Дадіна біля будівлі Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії у Москві затримано шість осіб.

Про це повідомляє правозахисний портал ОВД-інфо

«Ще чотири особи (затримані. - Ред.) за одиночні пікети на Житній вулиці в Москві, де розташовані будівлі Федеральної служби виконання покарань і Міністерства юстиції. Затримані Павло Кузнєцов, Михайло Лашкевич, Леонід Дуброво і Тетяна Тарвид. Раніше там же було затримано Олену Захарову та Марію Рябікову. Всі шестеро в даний час перебувають у поліцейському автобусі», - йдеться у повідомленні.

Пізніше стало відомо, що всі затримані доставлені у ВВС Москви "Якиманка".

На початку січня російські правозахисники, журналісти, письменники та громадські діячі зажадали від ФСВП повідомити місцезнаходження Ільдара Дадіна, якого етапували з колонії у Карелії в невідомому напрямку. Вже більше місяця немає інформації про те, де він знаходиться.

Ільдар Дадін – єдиний в Росії активіст, засуджений за статтею про "неодноразове порушення правил проведення публічних заходів". Його було засуджено до двох з половиною років колонії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-