Коаліція зосереджує основні удари на

Коаліція зосереджує основні удари на "столицях" ІДІЛ - Пентагон

Укрінформ
Війська Міжнародної коаліції з протистояння угрупованню "Ісламська держава" в Сирії та Іраку минулої доби зосередили основні удари по терористах у Рацці та Мосулі – в самопроголошених "столицях" ІДІЛ.

Про це йдеться в щоденному зведенні з місця бойових дій, оприлюдненому Пентагоном у понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу.

Зокрема, повідомляється, що з 17 ударів коаліції в Сирії 12 було здійснено по позиціях ІД поблизу Ракки.

"Уражено п'ять підрозділів ІДІЛ тактичного рівня, знищено шість бойових позицій, два резервуари для зберігання нафти і контрольно-пропускний пункт ІД; виведено з експлуатації п'ять маршрутів постачання, а також міст і траншею", - йдеться в документі.

Операції також проводились поблизу населених пунктів Айн Іса, Дейр-ез-Зор і Ідліб. При цьому повідомляється, зокрема, про знищення нафтової свердловини та бурової установки, а також двох автоцистерн для транспортування нафтопродуктів.

У Іраку проведено дев'ять авіаційних і артилерійських ударів по терористах, з яких шість – по позиціях ІДІЛ в Мосулі, де іракські війська разом із союзниками проводять операцію з визволення міста від терористів. 

Крім того, удари були нанесені по іракських містах Хадіта, Кісік і Рава, повідомили в міністерстві оборони США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-