У Трампа називають нові санкції проти Росії

У Трампа називають нові санкції проти Росії "безвідповідальним рішенням"

Укрінформ
Оточення обраного президента США Дональда Трампа продовжує висловлюватися проти запровадження нових антиросійських санкцій через втручання спецслужб РФ у президентські вибори, називаючи рішення Обами передчасним і безвідповідальним.

З відповідною заявою виступив у понеділок речник перехідної команди Шон Спайсер під час прямого включення на CNN

"Звіт (розвідслужб США. – Ред.), про який зараз усі продовжують говорити, він є не остаточним... Розвідувальне співтовариство каже, що завершить його пізніше цього тижня", - заявив представник Трампа. Тож, за його словами, "робити поспішні висновки, перш ніж отримати остаточний звіт, відверто, є безвідповідальним".

Ведуча телеканалу заперечила, що сумнівів про участь Росії в хакерських нападах немає не тільки в адміністрації Білого дому, але навіть серед республіканців у Конгресі. Зокрема, сенатори Маккейн і Грем заявили про це відкрито, та навіть було ініційоване слухання в Комітеті Сенату США щодо дій Росії.

У відповідь на це Спайсер заявив, що сенатори "не є інститутом санкцій", це належить компетенції президента Сполучених Штатів. "Вони запланували слухання. Насправді вони намагаються зробити все правильно – послухати, що відбувається, отримати інформацію від розвідки та зробити висновки", - наголосив Спайсер.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні в інтерв'ю іншому телеканалу речник Трампа поставив під сумнів виправданість вислання зі США 35 російських дипломатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-