Коаліція зосередила удари по

Коаліція зосередила удари по "столицях" ІДІЛ у Сирії та Іраку

Укрінформ
Міжнародна коаліція з протидії "Ісламській державі" в Сирії й Іраку за минулу добу провела 19 ударів по позиціях терористів, зосередивши головні зусилля на так званих самопроголошених столицях ІДІЛ у цих двох державах – містах Ракка і Мосул.

Про це йдеться в офіційному щоденному зведенні, оприлюдненому Пентагоном, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У районі Ракки завдано 13 ударів, внаслідок яких уражено сім тактичних підрозділів ІДІЛ, знищено 11 бойових позицій, наземний пересувний комплекс ракет земля-повітря та радарну станцію, крупнокаліберний кулемет і мінометну систему; пошкоджено два маршрути постачання та придушено тактичну одиницю ІДІЛ", - зазначається в повідомленні.

Загалом у Сирії Коаліція здійснила 15 авіаударів. Ще по одному удару Коаліція завдала по позиціях терористів поблизу населених пунктів Шаддаді і Дейр-ез-Зор.

В Іраку за минулу добу проведено чотири удари авіацією і реактивною артилерією. Причому три з них – в районі Мосула, а також один по терористах біля міста Кіркук.

При цьому повідомляється про знищення та ураження двох тактичних підрозділів, чотирьох мінометних систем, двох підприємств з начинення вибухівкою автомобілів, ангару з безпілотниками, кількох одиниць інженерної техніки й транспортних засобів. Крім того, виведено з ладу два мости в користуванні терористів, придушено ще два тактичних підрозділи та артилерійську позицію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-