Америкою прокотилася хвиля насильства у торговельних центрах

Америкою прокотилася хвиля насильства у торговельних центрах

Укрінформ
Принаймні у дев'яти американських штатах відбулися подібні за сценарієм напади груп молодиків на відвідувачів великих торговельних молів.

Правоохоронці допускають, що інциденти могли бути пов'язані між собою, повідомляє Укрінформ.

"Соціальні медіа поширили серію, очевидно, пов'язаних між собою інцидентів, у яких групи людей, переважно підлітки, провокували бійки й заворушення в торговельних центрах, принаймні у дев'яти штатах, вважають правоохоронні органи", - повідомляється в матеріалі ABC News

На кадрах, які наводить телеканал, видно, як групи молодиків в різних торговельних центрах б'ють відвідувачів та, ймовірно, охоронців, а також трощать вітрини та внутрішнє обладнання магазинів. Десятки, а можливо, й сотні людей задокументували бійки на свої смартфони та виклали відео в соцмережах. На кадрах також видно, як підрозділи поліції, озброєні, в тому числі, автоматами реагують на інциденти.

Заворушення спалахнули в гіпермаркетах від Арізони до Північної Кароліни, привернувши увагу сотень глядачів, у результаті чого кілька торговельних центрів залишаються закритими в різдвяно-новорічний період.

Зокрема, повідомляється про акти насильства в штатах Коннектикут, Огайо, Іллінойс, Колорадо, Техас, Нью-Джерсі, Північна Кароліна, Мемфіс і Теннессі. Поліція провела арешти. У кількох випадках правоохоронці були вимушені евакуювати людей з торговельних центрів. 

Повідомляється також про поранених. Зокрема, як інформує USA Today, в одному лише маркеті у Нью-Джерсі в містечку Елізабет травми отримали десятеро людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-