У Росії припинені польоти Ту-154 - ЗМІ

У Росії припинені польоти Ту-154 - ЗМІ

Укрінформ
Польоти літаків Ту-154, які експлуатуються російськими силовими відомствами, припинені до з'ясування причин катастрофи над Чорним морем.

Про це повідомило джерело «Інтерфаксу», знайоме з ситуацією.

«У зв'язку з авіакатастрофою Ту-154 Міноборони РФ ухвалено рішення тимчасово припинити польоти літаків цієї марки до закінчення розслідування»,— сказав співрозмовник агентства.

Він зазначив, що наразы в експлуатації знаходиться обмежена кількість літаків даного типу та на повітряних перевезеннях призупинення їх польотів істотно не позначиться.

У кримінальній справі про катастрофу літака Ту-154Б-2 над Чорним морем з'явилася пріоритетна ще до виявлення бортових самописців. Згідно їй, лайнер, на борту якого перебували прямували до Сирії артисти і журналісти, міг впасти через помилку пілотів, які при зльоті вивели Ту-154 на закритичні кути атаки. Через це машина втратила швидкість замість набору висоти опустилася до моря, зачепила хвостом поверхню води, після чого розвалилася і затонула. Ця версія будується на свідченнях єдиного очевидця трагедії.

Як повідомлялося, літак Ту-154 Міноборони РФ, який прямував до Сирії, зазнав аварії біля Сочі в неділю вранці. За даними відомства, на борту знаходилися 92 людини — вісім членів екіпажу та 84 пасажири, серед яких — артисти військового ансамблю ім.Александрова і представники трьох російських телеканалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-