Ту-154 міг вибухнути: уламки розкидані на кілька кілометрів - журналісти

Ту-154 міг вибухнути: уламки розкидані на кілька кілометрів - журналісти

Укрінформ
Російські експерти не виключають, що причиною катастрофи літака Ту-154 Міноборони РФ може бути теракт.

Не можна виключати терористичний акт. У терористів було багато причин для того, щоб вибрати цей борт своєю метою, розповів в ефірі телеканалу РБК військовий експерт полковник у відставці Олександр Жилін, пише "Ехо Москви".

Жилін підкреслив, що такий різкий обрив зв'язку малоймовірний за технічної несправності.

Літак Міноборони Ту-154 міг вибухнути, вважає відомий журналіст кремлівського пулу Андрій Колесников. Співробітник газети «Комерсант» у своєму Facebook написав, що літак не міг впасти просто так. «Уламки розкидані на кілька кілометрів. Екіпаж, що не промовив ні слова. Тут немає ніяких ілюзій. Він вибухнув.» Між тим, глава оборонного комітету Ради Федерації Віктор Озеров заявив, що виключає версію теракту повністю. В інтерв'ю РИА він сказав, що такої версії бути не може, оскільки розбився літак Міноборони в російському повітряному просторі. Не вірить у можливість теракту на борту військового літака і перший заступник голови комітету Держдуми з оборони Андрій Красов.

Уламки Ту-154 розлетілися вздовж узбережжя на 1,5 кілометра. Це може свідчити про те, що літак розбився при ударі об воду. Таку думку «Ехо Москви» висловив заслужений пілот СРСР, заступник міністра Цивільної авіації СРСР Олег Смірнов. Смірнов наголосив, що робити якісь висновки можна буде після проведення ретельного розслідування та розшифровки "чорного ящика".

Версія технічної несправності літака Міноборони Ту-154, під час аварії якого загинули 92 людини, зараз є пріоритетною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-